Zondag

Ontmoeten, ontdekken & ontspannen

… iedere zondag in De Lichtstad. We ontmoeten elkaar - en onze God! - als volwassenen, jongeren & kinderen in verschillende samenkomsten. We ontdekken Zijn liefde en opdracht voor het leven. We ontspannen door te beginnen met een lekkere kop koffie & thee. En beginnen daarna om 10:00 met de bijeenkomsten. Met mooie muziek & gebeden voor onze God en een praktische boodschap uit de Bijbel voor jouw leven. Na de samenkomst is er altijd een team voor je, dat met je wil bidden. Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je gewoon iemand aan z'n jas trekken - daar hebben we alle tijd voor.

Jongeren & kinderen

Ook de jongeren en kinderen hebben hun eigen bijeenkomsten - er is genoeg voor hen te doen! Voor de baby's is er altijd opvang geregeld.

De Zoete Inval

Iedere 3e zondag van de maand om 13:00 uur start onze ontmoetingsmiddag met een lunch, om lekker bij te kletsen en daarna zijn er spannende spellen om de kinderen en elkaar te vermaken. Familie, buren & kennissen zijn van harte uitgenodigd!

Waar & wanneer?

Al deze happenings zijn iedere zondag van 10:00 uur -11:30 uur in ons gebouw de Fontein, op de Wegedoornlaan 2b te Eindhoven.

AGENDA - Algemeen