Aanmelden als lid

De Lichtstad is officieel een kerkgenootschap. Dat betekent dat je lid kunt worden.

Iedereen, leden en niet-leden zijn elke zondag welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn om onze kerk of onze activiteiten te bezoeken.

Je kan ook lid worden van de Lichtstad. Dat betekent dat De Lichtstad de plek is waar je geestelijk thuis bent. Leden zijn het eens met wat wij geloven zetten zich naar vermogen samen met ons in voor onze misse en visie en zijn hierop aanspreekbaar.

Wil je lid worden? Lees dan eerst wat wij geloven en onze misse en visie door en spreek op een zondagmorgen iemand van het leiderschapsteam aan. We willen je graag leren kennen.

Je kunt daarna dit AANMELDFORMULIER invullen, waarna je een reactie krijgt.

 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER