Jongeren

Onze visie

Ons verlangen is dat de jongeren een stevige relatie met God hebben, op een authentieke manier invulling geven aan het christen zijn in de maatschappij en dit ook door geven! We willen de jongeren hier graag bij helpen. Dit kunnen ze niet alleen. Ze hebben elkaar ook nodig om te groeien in hun relatie met God.

Activiteiten

Iedere 2e en 4zondag van de maand is de NEXTmorning voor jongeren tussen 12 en 18 jaar, gelijklopend aan de samenkomst voor de volwassenen in hun eigen ruimte.

Op een NEXTmorning behandelen we de Bijbel op een manier die bij jongeren past. Dat doen we vaak op een interactieve manier, waarbij er ook aandacht is voor jouw vragen! Dat kan met filmpjes, spellen of andere manieren. Daarnaast is de ruimte waar we samenkomen een goede plek om andere jongeren te ontmoeten, te chillen of een partijtje poolbiljart of tafelvoetbal te spelen. 

Behalve NEXTmornings, zijn er door de week ook NEXTkernen - en eens per jaar het NEXTweekend of andere activiteiten. Bij de kernen duiken we vaak net wat dieper in de Bijbel met elkaar, uitermate geschikt voor als je wat extra uitdaging kunt gebruiken!

Team

Ons team met jongerenwerkers bestaat op dit moment uit Tamara, Armand, Esther, Niek & Caresse, Rob & Froukje en Arjan & Linda. Binnen het leiderschapsteam van De Lichtstad zijn Arjan & Linda diakenen voor de doelgroep "jongeren". Onze jongeren maken dus een belangrijk deel uit van onze gemeente!

Meer informatie? 

Wil je meer weten over NEXT, kennismaken met één van de leiders, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via dit e-mail adres: next@de-lichtstad.nl

See U NEXTtime!

AGENDA JONGEREN