Kinderen

Voor de kinderen zijn iedere zondag aparte programma's. De baby's zijn van harte welkom in onze babyoppasruimte.

Kinderen zijn op reis om het leven te ontdekken en hun plaats te vinden in de samenleving. Wij vinden het geweldig dat wij hen daarbij mogen helpen. Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte. Over ons kinderprogramma: het is een veilige plaats om dingen te ontdekken, in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht, met aandacht voor relaties en vriendschappen en ook praktische lessen en creatieve verwerkingen.

Baby's, dreumesen & peuters

Jouw kleintjes zijn van harte welkom in onze creche. Daar worden zij opgevangen door een enthousiast oppasteam. Je kinderen zijn dus in veilige handen, waardoor je met een gerust gevoel de samenkomst kunt bezoeken.

Ruimte om baby's te voeden

Moeders kunnen terecht in een  crècheruimte om hun baby's daar in alle rust te voeden. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van ouders.

Kids-zondag

Op de 2e zondag van de maand zitten alle kinderen van tussen 0 en 12 jaar (t/m groep 8) bij de aanvang van de samenkomst bij hun ouders. Na ca. 3 liedjes zal er door kinderwerkers in de kerkzaal rondgelopen worden met een vrolijke paraplu en mogen de kinderen zich bij de kinderwerkers aansluiten om naar hun eigen groep te gaan.

Kidspraise

Op de 3e zondag van de maand is het feest voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. We gaan lekker zingen, bewegen, luisteren naar wat de Bijbel ons leert, spelletjes doen en nog veel meer. Kom jij ook? En breng een vriendje of vriendinnetje mee!

AGENDA KINDEREN