Kinderen

Kinderen hebben een belangrijke plaats in onze gemeente. Ze zijn op reis om het leven te ontdekken en hun plaats te vinden in de samenleving. Wij vinden het geweldig dat wij hen daarbij mogen helpen en dat generaties elkaar ontmoeten in de kerk.
  Daarom beginnen we iedere zondag* met de kinderen in de grote samenkomst en gaan ze na een paar liedjes naar hun eigen programma.
  Daarom vieren we de feestdagen als gezinsdiensten voor alle leeftijden.

Ons kinderprogramma is een veilige plaats om dingen in kleine groepen te ontdekken met veel persoonlijke aandacht. Binnen deze groepen is er ook aandacht voor relaties en vriendschappen en zijn er praktische lessen en creatieve verwerkingen.

* behalve de 1e zondag v.d. maand

Baby's, dreumesen & peuters

Jouw kleintjes zijn van harte welkom in onze creche. Daar worden zij opgevangen door een enthousiast oppasteam. Je kinderen zijn dus in veilige handen, waardoor je met een gerust gevoel de samenkomst kunt bezoeken.

Ruimte om baby's te voeden

Moeders kunnen terecht in een crècheruimte om hun baby's daar in alle rust te voeden. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van ouders.

Wonderkids

Iedere 3e zondag van de maand is er Wonderkids voor alle kinderen van groep 3 t/m 8.  Op deze ochtend is er een te gek programma, met spellen en challenges!

AGENDA KINDEREN