Veilige kerk

De Lichtstad wil een veilige kerk zijn

Voel jij je niet veilig omdat er dingen in de kerk gebeuren of maak je je zorgen over hoe mensen met elkaar omgaan en wil je er met iemand vertrouwd en veilig over praten? Neem dan contact op met één van onze vertrouwenspersonen (VP): Elma Meuken, Marieke Clijsen-van Leeuwen en Randy Oosterhof. Voor verdere informatie verwijzen we je graag naar de folder “Veiligheid - Hoe gaan we met elkaar om?” (eerst inloggen op Mijn Lichtstad). 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER