Zending en regiomissie

Regio

Naast de initiatieven die we samen als kerk ondernemen, zijn individuele 'Lichtstadters' als vrijwilligers betrokken bij uiteenlopende regionale activiteiten, zoals de Evangelische Basisschool, het Gebedsstation, IkGeloofInEindhoven, Jongerencentrum Pitstop, Sociaal-Juridische Hulp, Voedselbank Eindhoven, Vluchtelingenwerk, Aglow, Zorg Na Echtscheiding.
 

Internationaal

We willen betrokken zijn bij het werk van God over de hele wereld. Daarom hebben we een aantal van onze leden uitgezonden om hulp te bieden aan mensen in heel de wereld. Zij werken vanuit hun basis in Spanje, Baskenland, Afrika en Amerika. 
 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER