Kernen

We ontmoeten elkaar op woensdagavond of dinsdagmorgen in kleine vriendenkringen, die wij kernen noemen. In de kern is veel aandacht voor vriendschap, bemoediging en ondersteuning. Omdat de leden van een kern vaak bij elkaar in de buurt wonen, kunnen ze elkaar snel hulp bieden als dat nodig is. Op kernavonden investeren we tijd in onze relatie met God en met anderen. We pakken dingen samen op en omdat je samen iets kunt ondernemen, geeft het meer zelfvertrouwen. Zou jij wat meer echte vrienden willen hebben? Wil je meer betrokken raken bij de gemeente of met anderen aan de slag gaan? Er wacht je een warm welkom op de kern in jouw buurt.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER