Missie en visie

We willen een kerk zijn die Jezus krachtig zichtbaar maakt in de regio Eindhoven. Zichtbaar in iedereen die bij ons kerkt en zichtbaar in alle mensen die Hem nog niet kennen. 

Dit doen we door een plek te zijn, waar
- je God kunt ontmoeten en in Hem onderwezen wordt.
- je gekend wordt en samen optrekt om Jezus te volgen.
- we duidelijk zijn in hoofdzaken en veelkleurig in bijzaken.

We doen dit door samenkomsten met aanbidding, levensveranderend onderwijs en evenementen. Door activiteiten te faciliteren voor ontmoeting, ontspanning en (nood)hulpverlening. Door kernen van kleine groepen die relaties stimuleren, waarin we naar elkaar omzien en uitreiken naar onze omgeving.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER