Wie wij zijn

Evangelisch, charismatisch, multicultureel

De Lichtstad is een eigentijdse en multiculturele kerk die bestaat uit mensen zoals jij, niet beter en niet slechter. Maar we hebben wel Jezus Christus van harte lief en willen leven naar Zijn voorbeeld. De Bijbel beschrijft een levend en dynamisch gemeenteleven, vol van de Heilige Geest, liefde en zorg voor elkaar. Zo willen wij ook leven.

We zijn Gods familie

Omdat wij Jezus volgen, horen we bij Gods familie en zijn we een team. Elk lid is waardevol en heeft een van God gegeven taak en plaats. We koesteren relaties waarin vergeving belangrijker is dan eigen gelijk. Daarnaast zijn we officieel een kerkgenootschap met leden en vrienden.

Bij ons ontmoet je de wereld

Onze leden en vrienden komen uit alle delen van de wereld. Toch voelt het als een grote familie, omdat wij door de liefde van Christus met elkaar verbonden zijn.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER