Giften & ANBI

Giften

Alles wat we met elkaar doen, betalen we door vrijwillige giften. Giften kun je overmaken, met natuurlijk een zelf in te vullen bedrag, op 3 manieren:

  • via dit betaalverzoek
  • via GIVT
  • overschrijven naar bankrekening NL25 INGB 0006 4937 20 t.n.v. E.G. De Lichtstad, Eindhoven

Op de gemeenteavond in het voorjaar worden de inkomsten en uitgaven verantwoord. Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar.

ANBI

Wij hebben een ANBI-groepsbeschikking van de Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten (VPE) met RSIN-nummer: 810 908 463. Instellingen met een ANBI-status zijn verplicht jaarlijks diverse gegevens via internet openbaar te maken. Onze ANBI-gegevens zijn hier beschikbaar.

Rechtsvorm

De rechtsvorm van onze gemeente is een kerkgenootschap genaamd: Evangelische Gemeente De Lichtstad, gevestigd in Eindhoven met KvK-nummer 56501765, en RSIN 8521.57.472.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER