CursussenSamen leren & groeien

In onze gemeente is Vonk Toerusting verantwoordelijk voor gestructureerd onderwijs. Op het cursusrooster vind je een totaal overzicht van de mogelijkheden die je bij De Lichtstad hebt om je geloofshorizon te verbreden en je kennis te verdiepen.

Er zijn Basiscursussen voor iedereen die tot geloof komt en nieuw is in onze gemeente. Daarnaast zijn er Verdiepende cursussen waarin we bepaalde bijbelboeken of thema's bestuderen en uitwerken. Doelgroepspecifieke cursussen zijn speciaal voor bepaalde groepen mensen.
 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12-18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55plus en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen in thema-middagen, en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om andere persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER