Volwassenen

Behalve de samenkomsten en kernen zijn er voor volwassenen verschillende activiteiten.

Open Huis

Op de koffie in het Open Huis. Normaliter zijn wij elke woensdag van 10.00-12.00 uur geopend. Helaas moeten ook wij vanwege de lockdown ook even onze deuren dichthouden totdat we groen licht hebben. Houd dus vooral de website in de gaten! Daar vermelden wij meteen wanneer we weer open  mogen, en dan ben je meer dan welkom!!  Hopelijk tot snel, bij ons op de koffie in het Open Huis !

Laagdrempelige Bijbelstudie

In de vorm van ontmoetingen waarin je kennismaakt met de Bijbel en vragen kunt stellen over de belangrijke dingen in het leven. Om de week op woensdag van 11:30 uur - 13:00 uur.

Men only

Gideonsbende voor echte mannen.
Zoals men ijzer scherpt met ijzer, zo scherpt een mens zijn medemens (Spreuken 27:17). Jezus Christus koos 12 mannen uit en met dit team veranderde Hij de hele wereld. Wat Hij toen deed, doet Hij nu nog. Onze Gideonsbende is een maandelijkse bijeenkomst voor mannen vanaf 25 jaar. In gesprekken met elkaar krijg je beter inzicht in je relatie met God en de manier waarop deze relatie jouw rol als echtgenoot, vader, broer en zoon be├»nvloedt.

AGENDA VOLWASSENEN