55+

… en volop in het leven. Met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden, geloven, enzovoort. Elkaar opbouwen en bemoedigen - daar gaan we voor! Als je graag bezoek ontvangt van onze Diaken voor ouderen, is dat zo geregeld.

Op themamiddagen bespreken wij thema's als leven, kinderen, vriendschap, loslaten en andere levensvragen. Dit doen we in een sfeer van openheid en respect voor elkaar. En natuurlijk is er altijd heerlijke koffie met iets lekkers.

En ook ...
Organiseren we een BBQ in de zomer en trekken we er samen op uit. Daarnaast is er de sfeervolle Kerstviering met feestelijke lunch. Kom en breng een vriend of een vriendin mee.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER