Pasen 2021

Geef Mij nu je angst, Ik geef je er hoop voor terug! Dat is het thema van onze Online Paasviering dit jaar. Ja, Pasen is een feest van hoop!

Een overbekende tekst uit een lied van Guus Meeuwis, maar misschien herinner je je dit lied ook nog wel van de Passion uitzending van vorig jaar, Geef mij nu je angst | The Passion 2020.

Verlang jij ook naar rust en hoop in plaats van angst? In deze video vertelt Henk wat echte hoop voor hem betekent.

Online Paasdienst voor alle leeftijden

Graag nodigen we je uit om samen met ons te kijken naar onze online Paasviering voor alle leeftijden.
Zondag 4 april 10:30 uur - 11.30 uur - terug te zien via deze link.
Een digitale kerkdienst voor jong en oud. Met o.a. muziek, een korte bijbeloverdenking, filmpjes en lachen met professor Boekenwurm ... kortom voor alle leeftijden, een mooie Paasviering!

Alpha cursus

Heb je vragen over het leven of wil je meer weten over wat Christenen geloven? Probeer dan eens Alpha Online. Kijk hier voor meer informatie.

Open huis

We kijken er naar uit om vele bekenden, maar ook jou, weer fysiek te kunnen ontmoeten in ons Open Huis. Normaliter zijn wij elke woensdag van 10.00 uur -12.00 uur geopend. Helaas moeten ook wij vanwege de lockdown ook even onze deuren dichthouden totdat we groen licht hebben. Houd dus vooral de website in de gaten! Daar vermelden wij meteen wanneer we weer open mogen, en dan ben je meer dan welkom!! Hopelijk tot snel, bij ons op de koffie in het Open Huis !

Vragen?

Heb je vragen, wil je een gesprek over ons geloof of wil je graag een online dienst volgen op zondagmorgen, neem dan contact met ons op.

Adres

Wegedoornlaan 2-B, 5646 AC EINDHOVEN

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER