Kerst 2021 je bent welkom in de Lichtstad

Onderweg naar het Licht in de duisternis

Een aparte kerst in een bijzondere tijd. Het feest dat we vieren blijft echter onveranderd. We nodigen jou uit om deze kerst samen met ons te vieren. En te ontdekken wat het Licht in de duisternis is.

Vrijdagavond 24 december om 20.30 uur hebben we de kerstavonddienst met jullie gevierd

Deze kerstavonddienst is intiem. We beleefden het kerstverhaal van 2000 jaar geleden samen opnieuw, met mooie liederen, gedichten, verhalen en een boodschap van Licht in deze duistere tijd. Via deze link kan iedereen de kerstavond online opnieuw bekijken.

Op kerstochtend was er een speciale kerstviering voor alle leeftijden

Iedereen is welkom om deze kerstviering voor alle leeftijden online opnieuw te bekijken. Van zaterdagochtend 25 december 10.30 uur. Je kunt deze samenkomst terugkijken met deze link.

Heb je vragen over het leven?

Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou. Is er een God? Wie is Jezus? Wie ben ik? Is de Bijbel nu nog relevant? Doe een Alpha cursus ! De volgende alpha cursus begint binnenkort. Je kan deze online of fysiek volgen.

We spreken je graag!

Heb je vragen, wil je een gesprek over ons geloof of wil je graag een online dienst volgen op zondagmorgen, neem dan contact met ons opWe hopen je snel te zien in De Lichtstad.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER