Sprekers op zondag

Op zondag heeft onze kerk altijd samenkomsten. Deze kunt u normaal zelf bezoeken. In deze tijd mogen we echter geen bezoekers ontvangen. In de samenkomst is er ook altijd iemand die een bijdrage als preek levert. Hieronder willen we een paar preken publiek zetten, over verschillende onderwerpen, in de hoop dat het ook u zal opbouwen.

  • Op 19 april sprak Jop Kerkhof over wie - Jezus gelooft - dat de gezegenden mensen zijn in deze wereld. Luister met ons mee.
  • Op 5 april sprak Kees Parlevliet over "de crisis" - die wij nu hebben. Maar ook Jezus sprak over een crisis in zijn tijd, in Israël. Hoe reageerde Hij in die crisis - en hoe kun je hoop hebben in de verschillende omstandigheden van je leven? Hier kun je meeluisteren.
  • 31 mei hebben we gesproken over de betekenis van Pinksteren, toen God zijn Heilige Geest aan de volgelingen van Jezus gaf. Kijk mee!

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER