Sprekers op zondag

Op zondag heeft onze kerk altijd samenkomsten. Deze kunt u normaal zelf bezoeken. In deze tijd mogen we echter geen bezoekers ontvangen. In de samenkomst is er ook altijd iemand die een bijdrage als preek levert. Hieronder willen we een paar preken publiek zetten, over verschillende onderwerpen, in de hoop dat het ook u zal opbouwen.

  • Wie hebben er pech of geluk? Jezus heeft ons daar wel iets over te vertellen. Luister met ons mee.
  • Deze Coronatijd noemen we een crisis. Hoe keek Jezus naar zíjn tijd? Wat zag Hij als crisis in zijn land Israël? Hoe kun je van Hem leren hoop te hebben in verschillende omstandigheden? Hier kun je meeluisteren.
  • Het Pinksterweekend kennen we allemaal wel. Maar wat is eigenlijk de betekenis van het Pinksterfeest? Er wordt nieuw leven ingeblazen in vernieuwde mensen. Kijk mee!
  • Wat is de boodschap van God in deze tijd? Hij brengt die via mensen aan andere mensen over. Kijk hier.
  • Leven zoals God er een plezier in heeft. Benieuwd?

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER