Ik zoek God

Ben je op zoek naar God? Wij willen je graag helpen Hem te ontdekken en leren kennen. Je kunt dat doen door op zondag een samenkomst te bezoeken. Je kunt gewoon rondkijken, luisteren, genieten, of een gesprek met iemand hebben.

de Alpha cursus

"Is er meer?"
Vraag jij je dat ook af, wil je met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven, of ken je mensen in je omgeving die zoekende zijn?  In de interkerkelijke Alpha-cursus kun je je vragen stellen en ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Wil je meedoen of een keertje vrijblijvend kennismaken?

Er is een Alpha Youth in Jongerencentrum Pitstop.

En een Alpha voor volwassenen. We starten met een informatieavond op woensdag 23 januari van 20.00 tot 21.30 uur in de Lichtstad. De cursus zelf start 30 januari en is wekelijks woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Meer informatie kun je krijgen bij An Somers en op de Alpha website.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12-18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55plus en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen in thema-middagen, en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om andere persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER