Coronavirus

Voorlopig zijn er in de Lichtstad geen samenkomsten mét bezoekers.

De zondagse samenkomsten zijn nu zonder bezoekers. Maar kunnen (alleen) door onze leden worden bekeken via de live-stream op de ledensite, de app/site van kerkdienstgemist.nl. De stream begint zondag om 10.00u. Natuurlijk kan je de dienst ook op een later moment terug kijken. Heb je als lid problemen met inloggen? Laat het dan weten, we helpen je graag! Neem dan contact op met Peter Swinkels 0493-695873.

Kleine groepen zoals kernen en cursussen gaan niet door.

Dit gaat over alle Lichtstad bijeenkomsten met kleine groepen, zoals kernen, het OpenHuis, cursussen en dergelijke. Deze vinden vaak in een “huiskamer” setting plaats. In de praktijk is het niet haalbaar om hier 1,5m afstand tot elkaar te hanteren.

1:1 contacten of overleg met enkele mensen laten we over aan de deelnemers.

Voor alles geldt dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid hebben. Iedereen maakt zijn eigen afweging wanneer je andere in klein verband ontmoet.  Denk hierbij aan persoonlijke gesprekken, afstemmen met 2 of 3 personen en dergelijke.  Als Lichtstad vinden we dat we in ALLE gevallen de richtlijnen van de overheid volgen. We roepen iedereen dan ook op om zich hieraan te houden. Denk hierbij ook aan de mogelijkheden om in een kleine groep via FaceTime, of conference call zaken af te stemmen. 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER