Coronavirus

Voor gasten/geïnteresseerden

Mooi dat je ons gevonden hebt. We kunnen je helaas nu niet ontvangen in onze samenkomsten in ons gebouw. Maar toch willen we er graag voor je zijn, voor zover we kunnen in deze Coronatijd. Samen met jou nadenken: "Waar is God nu?" Je kunt ook direct contact met ons opnemen, zeker als je onze samenkomst online wilt bezoeken.

Samenkomsten

Onze samenkomsten kun je bezoeken:
• in de Fontein (aanmelden)
• of via de live-stream, die zondag 10:00 uur begint.
  - voor leden: op de ledensite of de app/site van kerkdienstgemist.nl. Je kunt de samenkomst ook op een later moment terugkijken. Heb je problemen met inloggen? Laat het dan weten, we helpen je graag! Neem dan contact op met Peter Swinkels 0493-695873.
  - voor gasten: ff contact met ons opnemen).

Kleine groepen

Lichtstad bijeenkomsten met kleine groepen, zoals kernen, het OpenHuis, cursussen en dergelijke gaan niet door als normaal. Sommige kernen komen wel bij elkaar via een video-vergadering.

1:1 contacten

Voor alles geldt dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid hebben. Iedereen maakt zijn eigen afweging wanneer je andere in klein verband ontmoet. Denk hierbij aan persoonlijke gesprekken, afstemmen met 2 of 3 personen en dergelijke. In de Lichtstad vinden we dat we in ALLE gevallen de richtlijnen van de overheid volgen. We roepen iedereen dan ook op om zich hieraan te houden. Denk hierbij ook aan de mogelijkheden om in een kleine groep via Skype, Whatsapp of Microsoft Teams af te stemmen. 

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER