Alpha

Online. Interactief en gezellig! Meld je hier aan!
o.v.v. je naam, achternaam, leeftijd (i.v.m. groepsindeling), e-mail adres en je WhatsApp telefoonnummer.
Of bezoek onze Facebook site.

"Een op de drie Nederlanders houdt zich sinds de Coronacrisis meer bezig met zingeving"
Thema's als gezondheid (79%), vriendschappen (43%) en zingeving (33%) leven meer onder Nederlanders dan voor de coronacrisis. De behoefte van Nederlanders om met anderen over vriendschappen en zingeving te praten is groot. Een op de drie mensen die met zingeving aan de slag wil, meent dat een online gespreksgroep hen nu kan helpen om dit serieus op te pakken. (bron: Alpha Nederland)

Wij nodigen jou graag uit om, samen met anderen, na te denken over zingeving vanuit het christelijk geloof - in een online Alpha gespreksgroep. Alpha bestaat uit circa 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over het christelijk geloof. Met elkaar op zoek naar antwoorden op vragen, zoals "Waarom ben ik hier?" en "Wat is de zin van het leven?".

Het is gratis, gezellig en inspirerend!
Dit filmpje geeft een indruk van de Alpha (vóór de Coronatijd).
In deze tijd doen we een Alpha online. Zie hier een video hoe dat eruit kan zien.

Datums & tijd

Start nieuwe Alpha Online
Aan de nu lopende Alpha Online kun je helaas niet meer deelnemen. We hebben een nieuwe Alpha Online gepland voor september. In geval we veel aanmeldingen op korte termijn ontvangen, overwegen we tussentijds nog een Alpha Online te starten.

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

VOLWASSENEN

Behalve in samenkomsten en kernen, ontmoeten we elkaar in activiteiten zoals Men Only, 55+ en Open Huis.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

LEES MEER

55+

Volop in het leven - met leeftijdgenoten praten, delen, lachen, bidden en geloven – in een sfeer van openheid.

Elkaar opbouwen en bemoedigen op themamiddagen en tijdens de BBQ!

LEES MEER

Kernen

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER