Aanmeldformulier nieuw lid

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden als lid bij onze gemeente.

Meld je aan als lid van onze gemeente


Mogen leden van De Lichtstad jouw gegevens zien?


Welke nieuwsbrieven wil je per e-mail ontvangen?Met het aanvragen van lidmaatschap geef je aan dat je Jezus als Heer volgt, dat je bij E.G. De Lichtstad wilt horen en er actief deel van uit wilt maken.

Verder kies je er voor om het Statuut en het Huishoudelijk Reglement van kerkgenootschap E.G. De Lichtstad te respecteren.

De Lichtstad gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens zoals beschreven in onze Privacyverklaring.

Klik hier om de genoemde documenten te bekijken

De oudsten beslissen over je aanvraag.

Elk gezinslid dient zich afzonderlijk aan te melden met dit formulier. Ouders die lid zijn, kunnen hun kinderen tot hun 18e jaar als 'Juniorlid' aanmelden. Vanaf hun 18e levensjaar dienen ze zich zelfstandig op te geven.* = verplicht veld

bijeenkomsten

KINDEREN

Op zondag beginnen de kinderen meteen om 10:00 uur met hun eigen programma. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin veiligheid en relaties centraal staan.

LEES MEER

JONGEREN

Iedere twee weken hebben we parallel aan de samenkomst een NEXT morning voor jongeren tussen 12 en 18. Jongeren trekken met elkaar op in het volgen van Jezus – in hun eigen cultuur.

LEES MEER

KERNEN

In kleine groepen komen we door de week bij elkaar thuis, om anderen persoonlijk te kennen, gekend te worden, in elkaars leven te delen en met elkaar op te trekken in het volgen van Jezus.

LEES MEER

De Zoete Inval

Samen lunchen, gezelligheid, spellen & voor jong & oud. Familie, buren & kenissen van harte uitgenodigd! Iedere 3e zondag om 12:00!

LEES MEER